Aktiviteter

1. DM Herning Pulling Arena 12. maj 2012

Vinter går på hæld og tractor står i værksted og tripper for at komme ud på banen og vise hvad den kan. For det går løs på Herning pulling arena med første Dm. Mange timer er brugt i værkstedet i vinters løb for at få de sidste HK ud af motor, kan alle dele nu blive i blokken?. Og kan resten holde til de mange HK. Tractor pulling skal ses og ikke mindst høres/føles.

Vi ses på Herning pulling arena den 12 Maj Kl. 11/00. Mørupvej 37 7400 Herning. (ja mørupvej igen)

Man kan påregne at der kommer over 60 puller til start denne dag, og der er lagt op til kamp. Så gå ikke glip af denne dag, og tag lige nabo med, de har godt af at se noget som rykker skindet at fromasien.

Pro stok er en klasse som i de sidste mange år har haft en udvikling ud over det sædvanlige. Trods dette har vi flere puller som køre med i denne klasse over hele EU. Kom og oplev hvordan en pro stok skal tage omdrejninger for at være med i det svære hårde selskab.  I superstok klassen vil kaninen nok vise tænder, så må vi se om Hobo og lynet fra Aulum kan være med, men i pulling kan alt ske, så man skal ikke afskrive nogen, og alle de klasser har grejet til at være med.

Farmstok klassen bliver nok også dette år tæt,  kan The Read Lighting holde første pladsen fra sidste år, eller har Mircaculix været hjemme og tømme børneopsparingen?. Den tunge klasse i farmstok bliver der nok ikke lagt fingre imellem, er helt overbevist om at Nhs Herkules vil gøre alt for at sætte de andre nogle meter bagud.

Modificeret klasser kan alt ske, men nok ikke meget i tvivl om at Black Power i 2500 kg vil lægge hårdt ud, og få nogle gode point som start. Men som det er i pulling er der altid en som er lige i nakken på en. en klasse som bliver spændende at følge. I 3500 kg må vi bare håbe at der bliver noget mere tilslutning, og Fox kommer på banen igen. Klassen i 4500 kg modificeret vil der nok blive lagt ud med bål og brand, tror ikke Red Thunder har glemt sidste afdeling af DM i Hjallerup hvor Hunden lige kom foran med nogle meter.  I klassen 950 kg vil der blive nogle nye puller,  og måske vil vi opleve en mini med diesel.  Men Jol og Wild Toy vil nok ikke give første pladen uden kamp.

Vi ses på Herning pulling arena den 12 maj, til nogle gode træk med røg, og den gode duft at brændt metanol. Så kan man jo lige tage en grillet pølse med en kold fadøl til denne oplevelse.

Info Teams.

Husk køremøde ved vægten kl. 10/00, og der er mødepligt til samme. Man påregner at veje 950 kg ind som en af de første klasser på dagen. Mere info om dette på selve dagen.

Så sker det igen “AHOY TUR”

Så går turen igen til Ahoy hallerne i Holland for at se det fedeste indendørs traktor træk, som du bare ikke må gå glip af i 2010, for i 2010 skal Amerikaneren Black Widow deltage, som er en Unlimeted modified, med 5 motorer. Det bliver bare så fedt.

Vores tur starter Torsdag aften hvor vi vil lave opsamlinger i bus, hvor vi har vore gamle garvet chauffør fra Herborg med, vi køre ned igennem Jylland med start i Aulum, og så går turen ellers ned gennem Jylland, vider gennem Tyskland, og Holland, hvor der vil være et stop fredag morgen, så vi kan få noget morgenmad, og så vider til Rotterdam, hvor vi indkvarteres på hotel, og så er der frit lejde til at hygge i Rotterdam, inden vi står tidlig op lørdag og køre ud i hallen, for at se fed traktor træk. Efter showet, køre bussen hjem igen til Danmark.

Denne vildt hyggelige og fede tur med bus, hotel, indgang i hallen koster kun.
1550 kr. for medlemmer
1650 kr. for ikke medlemmer

Det sker Torsdag den 25-28 Februar 2010
Med opsamling i :
Aulum kl. 22:00
Kolding kl. 23:30
Rødekro kl. 01:00
Padborg(Statoil) kl. 01:30
Og så går turen ellers der ned af med hygge ;) Vi har øl og vand i bussen der kan købes til rimelig penge.

Tilmelding skal ske senest 31 JANUAR 2010
Til Henning Pedersen Tlf: 40416142 Eller Poul K. Gøtzsche Tlf: 23241631

Værkstedsbesøg hos Team Wild Toy

Lørdag d. 10. april kl. 13-17 er der mulighed for at komme på
værkstedsbesøg på Ringkøbingvej 64, 6971 Spjald.
Der vil være kaffe/the og kage. Desuden vil der være mulighed for at købe
sodavand og øl.
I er også altid velkommen til at besøge vores hjemmeside: www.wild-toy.com

Hilsen JOL Team Wild Toy